Over ons

Over a Love 4 Health

'a Love 4 Health' geeft informatie, adviseert, motiveert en begeleidt mensen naar een gezonder gewicht door een gezondere leefstijl. Niet alleen met tips en trucs om af te vallen of boodschappenlijstjes met menu's. Dit kun je zelf ook op internet vinden. Juist de begeleiding naar een nieuwe leefstijl maakt het waardevol. Zie het niet als een dieet, maar als een leefstijl, anders is het niet vol te houden. De focus ligt vooral op de samenwerking met jou. Samen staan we sterk en niemand hoeft het alleen te doen. 

Omdat ik niet alleen gewichtsconsulente ben, maar ook Orthomoleculair Voedingsadviseur, kun je bij mij ook terecht als je gezondheidsklachten hebt. Of het nu gaat om hoofdpijn of migraine, acne, vermoeidheid of problemen met spieren en gewrichten, met juiste voedingsadviezen kan ik veel voor je betekenen.

Elke stap in de goede richting kan al gezondheidsvoordelen opleveren.

Tevens schrijf ik voor ForYou Magazine. Op de HOME-pagina staan aan de rechterkant de links naar de artikelen die ik geschreven heb.


Over mij

Ruim twintig jaar werk ik als medisch analist op een klinisch chemisch en hematologisch ziekenhuis laboratorium. De interesse in gezondheid heb ik altijd al gehad. De werking van het menselijk lichaam vind ik nog steeds fascinerend. Toch mis ik de passie voor mijn vak. 

Jaren geleden heb ik de opleiding Psychologie gevolgd. Waarom doen we wat we doen? Welke invloed heeft ons gedrag op onze gezondheid? En, welke invloed heeft gezondheid op ons gedrag? Voeding heeft zo'n grote impact op onze gezondheid. Hiervoor is het wel noodzakelijk om de leefstijl aan te pakken. Dit vond ik zo boeiend, dat ik de opleiding Gewichtsconsulent ben gaan doen. 

Als gediplomeerd gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Een BGN-Gewichtsconsulent moet voldoen aan strikte kwaliteitseisen, zodat je kunt rekenen op een deskundige en professionele begeleiding. Bovendien volgt een BGN-Gewichtsconsulent regelmatig bij- en nascholing om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het vakgebied. 

* Sinds oktober 2017 ben ik nu ook Orthomoleculair Voedingsadviseur. Het uitgangspunt hierbij is dat met de juiste voeding veel gezondheidsklachten te voorkomen zijn, te verminderen en vaak zelfs op te lossen! 70% van de gezondheidsklachten is gerelateerd aan onze voeding.